Přečtěte si předprázdninové Pavlovinky

26. června 2023 Letní prázdniny se kvapem blíží a my, třeba i k oslavě konce školního roku, vydáváme další díl novinek ze Záchranné stanice Pavlov – Pavlovinek. Tentokrát pro vás máme dvě ornitologické rarity z Vysočiny, připomínáme, že už rok pracujeme na významném počinu – na přípravě stavby nových voliér. Zvelebujeme areál a samozřejmě se staráme o všechny živočichy, kteří k nám – většinou za vaší pomoci – najdou cestu.

Jinak je sezóna v plném proudu a živočichů u nás, ideálně dočasně, přebývají desítky, jako například káňata nebo u nás narození sýčci, což považujeme za úspěch. Děkujeme všem praktikantům, kteří už nám pomáhají a přes prázdniny vydatně pomáhat budou, bez nich si totiž léto neumíme vůbec představit. A to také platí o vás – našich podporovatelích a návštěvnících. Mějte krásné léto a nezapomeňte se za námi přijet podívat. Těšíme se na vás!

Děkujeme, že pomáháte. Má to smysl!

Celý newsletter je ke stažení a přečtení pod tímto odkazem: https://stanicepavlov.cz/wp-content/uploads/2023/06/Newsletter_kveten_cerven-2023.pdf.

Newsletter kveten cerven 2023 001 - Stanice Pavlov
Newsletter kveten cerven 2023 002 - Stanice Pavlov

 

 

 

Celý článek zde klik