Sbírka pro kolegu: Chybějících 130 tisíc korun se vybralo za necelých 36 hodin

2. února – V pátek 28. ledna dopoledne jsme ze Stanice Pavlov rozeslali tiskovou zprávu s prosbou o případnou podporu sbírky vyhlášené Výborem dobré vůle – Nadací Olgy Havlové na portálu Darujme.cz pro našeho kolegu Vladimíra Votřela, který od 18 let trpí roztroušenou sklerózou. Zatímco do pátku 28. ledna se do sbírky zapojilo 109 lidí, kteří darovali bezmála 100 tisíc korun, o 36 hodin později šlo o dvojnásobný počet dárců a potřebnou částku 225 tisíc korun.

„Chtěl bych Všem moc poděkovat za Vaši podporu. Nemohu ani svými slovy vyjádřit své emoce. Sbírka dosáhla finální částky na pořízení vlastních WalkAide,“ napsal na vlastním FB profilu Vladimír Votřel, který poděkoval všem, kteří ho podporovali, přispěli nebo nějakým způsobem pomohli – jako třeba Nadaci Jakuba Voráčka za zapůjčení WalkAide, než si pořídí vlastní. „Obratem jsem se domluvil s hlavním dodavatelem a hned v pondělí 31. ledna jsem si nové vlastní WalkAide vyzvedl, abych mohl vrátit ty, které mi zapůjčila Nadace Jakuba Voráčka a mohly je využít další lidé, kteří čekají na zápůjčku,“ doplnil Vladimír Votřel.

Přikládáme celou reakci Vladimíra na jeho FB profilu:

Chtěl bych Všem moc poděkovat za Vaši podporu. Nemohu ani svými slovy vyjádřit své emoce. Moje sbírka založená Výborem dobré vůle – Nadace Olgy Havlové dosáhla finálové částky na pořízení vlastních WalkAide. Četl jsem každý komentář, co jste mi tam nechali a moc si toho vážím. Moc děkuji Nadaci Jakuba Voráčka za zapůjčení WalkAide, než si pořídím vlastní.
Také moc děkuji Jezdci.cz Josef Malinovský, časopisu Jezdectví šéfredaktorce Pavla Růžičková a záchranné Stanici Pavlov, o.p.s. za Vaši mediální podporu a pomoc. Bez Vás bych to nezvládl. A hlavně Vám všem, co mě podpořili. 

Přísahám, že Vašeho daru a podpory nezneužiju a s úctou a poctivostí naložím. Mám rád svou práci, mám rád své koníčky. Věnuji tomu veškerý svůj čas a jsem moc rád za to, že to dělám. V jezdectví jsem našel svůj sport, svou zálibu, své já. Vždy se těším na závody. Kdo může říct, že má super koňské parťáky, super tým a kolektiv přátel kolem sebe. Každý parťák ví, že mám handicap a není to se mnou lehký, ale vždy mě dovedli k dalšímu cíli. Jsem moc rád v úžasném kolektivu přátel a všech, co mají rádi koně.

V mé práci zase trávím veškerý čas se zvířaty. Svou práci mám moc rád, setkávám se s příběhy, které chytají za srdce, a s lidmi, kterým není zvířecí osud lhostejný. Mám rád svou práci a svůj čas věnuji pomoci zvířatům v nouzi. Pracuji v úžasném kolektivu lidí a moc si jich vážím.
Slibuji, že Vaší pomoc vrátím každým zachráněným zvířátkem, každým závodem co pojedu a každou motivací, kterou ode mě dostanete.
Moc si Vás všech vážím. Děkuji

Celý článek zde klik